Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Authentics / Eiko Eierdopje

 

Eiko Eierdopje

vanaf € 12,70 € 8,70
Eiko - Eierdopje

Elk zijn eigen eitje en eigen kooktijd! De Eiko eierdopjes van Christina Schäfer vereenvoudigd het koken van eieren in een kookpot: hang de eierdopjes met de eieren over de rand van de pot met kokend water. Verwijder de eieren door middel van het koele handvat, spoelen onder koud water, op tafel functioneert de Eiko dan als een eierdopje!

  • Materiaal: polycarbonaat (niet gebruiken op gasbranders)
  • Verpakt per 4 stuks
  • Afmeting: 8,5 cm x 6 cm x 13 cm 


promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Eiko - Eierdopje
Eiko - Eierdopje
Eiko - Eierdopje
Eiko - Eierdopje
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Eiko - Eierdopje Wit € 12,70 € 8,70 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje