Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Alessi / Kookwekker Duck Timer

 

Kookwekker Duck Timer

vanaf € 39,00
Merk: Alessi
Alessi - Keukenwekker Duck Timer

Een praktische en leuke kookwekker, de Duck Timer van Alessi ontworpen door Eero Aarnio. Het is een nieuwsgierige eend met een lange nek en natuurlijk doet de kookwekker natuurlijk wat er van hem verwacht word: de tijd in de gaten houden.

Stel de tijd in door het middenstuk te draaien, met de klok mee voor minuten en tegen de klok in voor de seconden. Tijd voorbij dan kwaakt de eens zoals van hem verwacht word.

  • Formaat: 13cm
  • Diameter: 9,8cm
  • Merk: Alessi / Eero Aarnio

  

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Alessi - Keukenwekker Duck Timer - Wit
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Alessi - Keukenwekker Duck Timer - Wit Wit € 39,00 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje