Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Alessi

Trendy koken met Alessi. Design & functionaliteit in 1.


Kokerellen zit sinds een paar jaar in de lift. Steeds meer fijnproevers sloven zich uit in de keuken om zichzelf of hun gasten overheerlijke gerechten voor te schotelen. Almaar vaker is de keuken dan ook niet langer het exclusieve domein van de kok.

Keukenaccessoires mogen bijgevolg hip en stijlvol zijn en in het oog springen. Dat heeft Alessi beter dan eender wie begrepen. De designobjecten van deze Italiaanse fabrikant van gadgets en decoratieartikelen voor de keuken zijn intussen wereldberoemd. Ze combineren een elegante uitstraling met functionaliteit. 2 in 1 dus!

Handig in het gebruik én een extra eyecatcher op het kookeiland of de keukentafel.