Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Woonkamer / XD Design / Ijsemmer

 

Ijsemmer

vanaf € 34,95 € 24,95
Merk: XD Design
XD MODO - Champagnekoeler - rood

Stijlvol uitpakken met deze schitterende design ijsemmer. Een zeer klassevol object dat zeker in aanmerking kan komen als cadeau voor levernsgenieters. Een echte aanrader!

Serveer vrienden, collega's en familie op de komende recepties, feestjes of borrels hun favoriete fles wijn, heerlijk fris dankzij deze wijnkoeler.

Niets gaat boven een ijsgekoelde fles wijn of champagne. Verfrissend. Pittig. Heerlijk.

  • Materiaal: Acrylic
  • Geschikt voor 2 flessen

 

 



promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

XD MODO - Champagnekoeler
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
XD MODO - Champagnekoeler - rood Rood € 34,95 € 24,95 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje