Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Woonkamer / Wijnkoeler Cool Coat

 

Wijnkoeler Cool Coat

€ 28,95
Merk: Menu
Menu - Cool Coat - lime

Houdt uw wijn koel met de Cool Coat ontworpen door Jakob Wagner. Menu heeft deze speciale hippe jas ontworpen voor het koel houden van uw wijn. Hij is trendy, effectief, praktisch en past bij de meeste wijnflessen. De Cool Coat bestaat uit twee lagen van textiel en een losse wikkel genaaid met kanalen gevuld met verkoelende gel.. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 28,95
| Meer