Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Woonkamer / Puylaert Home Basics

Puylaert Home Basics voor een extra touch


Merk:
Prijs: Oplopend - Aflopend

Zilveren fruitschaal die je eveneens kan gebruiken als punchbowl of fleskoeler.
€ 69,95
Toevoegen aan winkelmandje
Merk:
Prijs: Oplopend - Aflopend

Puylaert Home Basics is een gevestigde waarde op het vlak van decoratie. Met een breed gamma kwalitatieve accessoires geeft dit familiebedrijf pit aan elk interieur. Zowel in klassieke huizen als strakke nieuwbouwwoningen.

Op Cosygifts.be vindt u een selectie van het beste wat deze decoratiespecialist biedt. Van praktische opbergdozen tot fotokaders, magazinehouders, onderzetters en een fruitschaal. Onder het fluweelzachte dekentje geniet u van supergezellige tv-avonden.

Naast deze decoratieartikelen voor de woonkamer en het salon, vindt u in de Cosygifts webshop ook tonnen inspiratie voor de andere ruimtes van uw woning of die van uw vrienden.