Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Woonkamer / Leff Amsterdam / Klok One25

 

Klok One25

€ 69,00
Leff Amsterdam - Klok One25

Met de One-klok van Leff Amsterdam verlies je nooit de tijd nog uit het oog. De strakke rechthoekjes duiden de minuten aan en vormen samen de cirkel van de klok. Dankzij het ingenieuze systeem binnenin geeft de One-klok steeds uiterst nauwkeurig de tijd aan.

Deze hippe wandklok is gemaakt uit roestvrij staal en is voorzien van een glazen cover. Ze blijft bovendien steeds schoon dankzij het bijgeleverde schoonmaakdoekje. En met vijf jaar garantie kun je prat gaan op een fantastische kwaliteit.

Ga voor tijdloosheid, kwaliteit en duurzaamheid met One van Leff Amsterdam! 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 69,00
| Meer