Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Woonkamer / Alessi / Fruitschaal Girotondo

 

Fruitschaal Girotondo

vanaf € 42,00
Merk: Alessi
Alessi - Girotondo - zilver

Deze Girotondo fruitschaal van Alessi biedt je interieur iets unieks. De herkenbare vrolijke figuurtjes die uit het staal zijn gesneden zorgen ervoor dat je fruit goed zichtbaar is. De Girotondo schaal is verkrijgbaar in verschillende vormen en is in elk formaat versierd met deze schattige poppetjes. De Girotondo van Alessi is ontworpen door het duo King-Kong.

  

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Alessi - Girotondo - zwart
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Alessi - Girotondo - zilver Zilver - H 8,8cm x Ø 20,5cm € 56,00 
+
-
Alessi - Girotondo - zwart Zwart - H 8,8cm x Ø 20,5cm € 42,00 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje