Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Barbecues / Bodum / Barbecue Fyrkat Cone

 

Barbecue Fyrkat Cone

vanaf € 199,00 € 75,00
Merk: Bodum

De nieuwe Bodum Fyrkat BBQ is gewoonweg subliem uit met zijn retro ontwerp. Daarnaast is het echt heerlijk grillen, braden en roken op deze handig Bodum barbecue. De barbecue heeft twee grillroosters voor extra plaats, een draaispit en een uitneembare asopvangbak. Als je BBQ gereedschap kan je makkelijk aan een hendel hangen, zodat je ze steeds bij de hand hebt!

  • Afmetingen: L 59 x B 69 x H 91 cm
  • Materiaal: Geëmailleerd staal, siliconen en RVS
  • 2 grillroosters & draaispit voor kipjes
  • Hittebestendige, siliconen handgreep

 promo
 

Bodum - Barbecue - oranje
Bodum - Barbecue - rood
Bodum - Barbecue - zwart
| Meer
Kies uw productenLevering BE/NLPrijsAantal
Bodum - Barbecue - oranje oranje2 dagen / 4 dagen € 199,00 € 75,00 
+
-
Bodum - Barbecue - rood rood2 dagen / 4 dagen € 199,00 € 75,00 
+
-
Bodum - Barbecue - zwart zwart2 dagen / 4 dagen € 199,00 € 75,00 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje